การศึกษาอันตรายจากการใช้ตะเกียบไม้เคลือบสีคีบหรือสัมผัสอาหาร : ปริมาณตะกั่วและแคดเมียมที่ละลายลงสู่อาหาร (Record no. 22431)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00928nab a2200133 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000023507
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2539 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081458
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081412
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191633
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191415
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201411
-- VLOAD
245 00 - TITLE STATEMENT
Title การศึกษาอันตรายจากการใช้ตะเกียบไม้เคลือบสีคีบหรือสัมผัสอาหาร : ปริมาณตะกั่วและแคดเมียมที่ละลายลงสู่อาหาร
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ตะเกียบ
General subdivision สารมลพิษ
-- ผลวิเคราะห์.
9 (RLIN) 37700
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title รายงานกิจกรรมกรมวิทยาศาสตร์บริการ
Related parts ฉ. 54 (2539) 222-229
International Standard Serial Number 0857-7625
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.