เทคโนโลยีชีววภาพกับการวิเคราะห์จุลินทรีย์ในอาหาร : นิวคลีโอไทด์โพรบ (Record no. 22518)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01133nab a2200205 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000023600
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 061226 2537 th 00 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0023-60360
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090955
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090354
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130027
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510091754
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201412
-- VLOAD
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ก2011
110 ## - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์.
Subordinate unit โครงการเผยแพร่ความรู้ผ่านสื่อสารมวลชน.
9 (RLIN) 37798
245 ## - TITLE STATEMENT
Title เทคโนโลยีชีววภาพกับการวิเคราะห์จุลินทรีย์ในอาหาร : นิวคลีโอไทด์โพรบ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element จุลินทรีย์ในอาหาร.
9 (RLIN) 691
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element นิวคลีโอไทด์.
9 (RLIN) 149819
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Main entry heading เดลินิวส์ ฉ. 16,413 (20 ก.ย. 2537) 1
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c2011.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c2011.pdf</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.