สารปรับปรุงคุณภาพของแป้งสาลี / (Record no. 28319)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00946nab a2200181 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000029717
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2536 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081556
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081506
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191721
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191508
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201510
-- VLOAD
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ก1851
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Subordinate unit คณะวิทยาศาสตร์.
9 (RLIN) 149686
245 10 - TITLE STATEMENT
Title สารปรับปรุงคุณภาพของแป้งสาลี /
Statement of responsibility, etc. คณะวิทยาศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แป้งสาลี.
9 (RLIN) 22267
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เดลินิวส์
Related parts ฉ. 16,125 (6 ธ.ค. 2536) 1
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c1851.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c1851.pdf</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.