ปัจจัยบางประการที่มีผลต่อคุณภาพของข้าวเกรียบปลา / (Record no. 28588)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00894nab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000029992
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2533 tha 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0029-99560
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081558
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081508
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191723
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191511
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201512
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ดวงใจ พิระมาล.
9 (RLIN) 42065
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ปัจจัยบางประการที่มีผลต่อคุณภาพของข้าวเกรียบปลา /
Statement of responsibility, etc. ดวงใจ พิระมาล, นงนุช รักสกุลไทย.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ข้าวเกรียบ
General subdivision ปลา.
9 (RLIN) 27805
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name นงนุช รักสกุลไทย.
9 (RLIN) 22717
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 20, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2533) 11-17
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.