โปรตีนจากน้ำทิ้งของโรงงานทำวุ้นเส้น / (Record no. 29112)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01241nab a2200205 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000030523
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2537 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090352
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090212
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611261346
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611220105
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201518
-- VLOAD
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ก1944
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Numeration ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ.
9 (RLIN) 182831
245 10 - TITLE STATEMENT
Title โปรตีนจากน้ำทิ้งของโรงงานทำวุ้นเส้น /
Statement of responsibility, etc. ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element โปรตีน.
9 (RLIN) 149310
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element น้ำเสีย
General subdivision โรงงานวุ้นเส้น.
9 (RLIN) 20820
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element น้ำเสีย
General subdivision การใช้ประโยชน์.
9 (RLIN) 1780
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เดลินิวส์
Related parts ฉ. 16,306 (7 มิ.ย. 2537) 1
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c1944.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c1944.pdf</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.