หลักเกณฑ์และวิธีการที่ได้ในการผลิตผลิตภัณฑ์ปรุงรสที่ได้จากการย่อยโปรตีนของถั่วเหลือง / (Record no. 30631)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00937nab a2200157 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000032081 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2537 tha 0 0tha |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0032-08460 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702081616 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081527 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191740 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191529 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201532 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ดารณี หมู่ขจรพันธ์. |
9 (RLIN) | 43563 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | หลักเกณฑ์และวิธีการที่ได้ในการผลิตผลิตภัณฑ์ปรุงรสที่ได้จากการย่อยโปรตีนของถั่วเหลือง / |
Statement of responsibility, etc. | ดารณี หมู่ขจรพันธุ์ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ถั่วเหลือง |
General subdivision | ผลิตภัณฑ์. |
9 (RLIN) | 148823 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 24, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2537) 13-22 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.