หลักเกณฑ์และวิธีการที่ได้ในการผลิตผลิตภัณฑ์ปรุงรสที่ได้จากการย่อยโปรตีนของถั่วเหลือง / (Record no. 30631)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00937nab a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000032081
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2537 tha 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0032-08460
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081616
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081527
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191740
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191529
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201532
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ดารณี หมู่ขจรพันธ์.
9 (RLIN) 43563
245 10 - TITLE STATEMENT
Title หลักเกณฑ์และวิธีการที่ได้ในการผลิตผลิตภัณฑ์ปรุงรสที่ได้จากการย่อยโปรตีนของถั่วเหลือง /
Statement of responsibility, etc. ดารณี หมู่ขจรพันธุ์
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ถั่วเหลือง
General subdivision ผลิตภัณฑ์.
9 (RLIN) 148823
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 24, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2537) 13-22
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.