การอบแห้งข้าวเปลือกด้วยเทคนิคการทำสภาพของไหล / (Record no. 30757)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00831nab a2200145 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000032212 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2537 th 00 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702081617 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081528 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191741 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191531 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201533 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | สมชาติ โสภณรณฤทธิ์. |
9 (RLIN) | 22101 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การอบแห้งข้าวเปลือกด้วยเทคนิคการทำสภาพของไหล / |
Statement of responsibility, etc. | สมชาติ โสภณรณฤทธิ์. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ข้าวเปลือก |
General subdivision | การอบแห้ง. |
9 (RLIN) | 23427 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารราชบัณฑิตยสถาน |
Related parts | 19, 4 (ก.ค.-ก.ย. 2537) 114-135 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.