จุลชีววิทยาของอาหารกระป๋องที่มีความเป็นกรดต่ำ / (Record no. 30947)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00818nam a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000032402
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 00 tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0032-40560
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081618
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081529
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191742
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191532
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201536
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ปรียา วิบูลย์เศรษฐ์.
9 (RLIN) 29525
245 10 - TITLE STATEMENT
Title จุลชีววิทยาของอาหารกระป๋องที่มีความเป็นกรดต่ำ /
Statement of responsibility, etc. ปรียา วิบูลย์เศรษฐ์.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element จุลินทรีย์ในอาหาร.
9 (RLIN) 691
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 25, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2538) 127-133
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.