การศึกษาทดลองเรื่องสารมีพิษตกค้างในอาหารสำเร็จรูปบางชนิดและอาหารประเภทไข่และถั่วโดยวิธี Gas Liquid Chromatography (Record no. 346)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01058nab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000000360
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 25192520th 00 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081128
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081104
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191314
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181843
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201038
-- VLOAD
245 00 - TITLE STATEMENT
Title การศึกษาทดลองเรื่องสารมีพิษตกค้างในอาหารสำเร็จรูปบางชนิดและอาหารประเภทไข่และถั่วโดยวิธี Gas Liquid Chromatography
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element กะปิ.
9 (RLIN) 197
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไข่
General subdivision สารพิษตกค้าง.
9 (RLIN) 20863
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหารกระป๋อง.
9 (RLIN) 148801
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ถั่ว.
9 (RLIN) 148802
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title รายงานกิจกรรมของกรมวิทยาศาสตร์ กระทรวงอุตสาหกรรม
Related parts ฉ. 35 (ต.ค. 2519-ก.ย. 2520) 52-53
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.