คุณลักษณะของน้ำซีอิ้วที่มีคุณภาพดี / (Record no. 3465)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00802nam a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000003622
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 00 tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0003-62260
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081155
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081125
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191342
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181904
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201107
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name วิชัย หฤทัยธนาสันติ์.
9 (RLIN) 24022
245 10 - TITLE STATEMENT
Title คุณลักษณะของน้ำซีอิ้วที่มีคุณภาพดี /
Statement of responsibility, etc. วิชัย หฤทัยธนาสันติ์.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ซีอิ๊ว.
9 (RLIN) 148807
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารวิทยาศาสตร์การอาหาร
Related parts 10, 1 (ก.พ. 2521) 12-16
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.