อาหารจาก : แลคติกแอสิดแบคทีเรีย (ล.อ.บ.) นานาชาติ / (Record no. 48100)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00946 ab a2200169 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000049672 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2539 th 0 0tha |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0049-69960 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702082007 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081911 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192150 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191928 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201753 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | วิเชียร ลีลาวัชรมาศ. |
9 (RLIN) | 24316 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | อาหารจาก : แลคติกแอสิดแบคทีเรีย (ล.อ.บ.) นานาชาติ / |
Statement of responsibility, etc. | วิเชียร ลีลาวัชรมาศ. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | แบคทีเรียกรดแล็กทิก |
General subdivision | ผลิตภัณฑ์. |
9 (RLIN) | 3112 |
690 #4 - LOCAL SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM (OCLC, RLIN) | |
Topical term or geographic name as entry element | จุลินทรีย์ในอาหาร. |
9 (RLIN) | 691 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารจาร์พา |
Related parts | ฉ. 31 (พ.ย.-ธ.ค. 2539) 29-31 |
International Standard Serial Number | 0858-9895 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.