ข้อควรคำนึงในการเตรียมน้ำผัก / (Record no. 54296)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00981 ab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000055960
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2541 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702082101
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702082001
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192247
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192013
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201853
-- VLOAD
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ก2820
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Subordinate unit ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ.
9 (RLIN) 199258
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ข้อควรคำนึงในการเตรียมน้ำผัก /
Statement of responsibility, etc. ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element น้ำสมุนไพร.
9 (RLIN) 556
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เดลินิวส์
Related parts ฉ. 17,641 (30 ม.ค. 2541) 1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.