สุขลักษณะในการผลิตอาหาร / (Record no. 54673)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00889 ab a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000056345
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2541 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702082105
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702082005
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192251
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192016
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201857
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name เกรียงไกร นาคะเกศ
9 (RLIN) 26764
245 10 - TITLE STATEMENT
Title สุขลักษณะในการผลิตอาหาร /
Statement of responsibility, etc. เกรียงไกร นาคะเกศ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
General subdivision แง่อนามัย.
9 (RLIN) 55227
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารกรมวิทยาศาสตร์บริการ
Related parts 46, 146 (ม.ค. 2541) 21-23
International Standard Serial Number 0857-7617
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/dss_j/2541_46_146_p21-23.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/dss_j/2541_46_146_p21-23.pdf</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.