สุขลักษณะในการผลิตอาหาร / (Record no. 54673)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00889 ab a2200157 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000056345 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2541 th 0 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702082105 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702082005 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192251 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192016 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201857 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | เกรียงไกร นาคะเกศ |
9 (RLIN) | 26764 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | สุขลักษณะในการผลิตอาหาร / |
Statement of responsibility, etc. | เกรียงไกร นาคะเกศ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร |
General subdivision | แง่อนามัย. |
9 (RLIN) | 55227 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารกรมวิทยาศาสตร์บริการ |
Related parts | 46, 146 (ม.ค. 2541) 21-23 |
International Standard Serial Number | 0857-7617 |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/dss_j/2541_46_146_p21-23.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/dss_j/2541_46_146_p21-23.pdf</a> |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.