HACCP กับวิธีการที่รวดเร็วในการวินิจฉัยจุลินทรีย์ / (Record no. 55517)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00913 ab a2200157 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000057193 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2541 th 0 0tha |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0057-24960 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702082113 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702082013 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192259 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192023 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201905 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | สิริพร สอนเสาวภาคย์. |
9 (RLIN) | 15 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | HACCP กับวิธีการที่รวดเร็วในการวินิจฉัยจุลินทรีย์ / |
Statement of responsibility, etc. | สิริพร สธนเสาวภาคย์ |
690 #4 - LOCAL SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM (OCLC, RLIN) | |
Topical term or geographic name as entry element | ระบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม. |
9 (RLIN) | 672 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 28, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2541) 79-89 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.