การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์ข้าวเกรียบกุ้ง / (Record no. 55521)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01029 ab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000057197
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2541 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702082113
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702082013
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192259
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192023
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201905
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ปราณิศา เชื้อโพธิ์หัก.
9 (RLIN) 41062
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์ข้าวเกรียบกุ้ง /
Statement of responsibility, etc. ปราณิศา เชื้อโพธิ์หัก, นงนุช รักสกุลไทย, ดวงเดือน กุลวิลัย
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ข้าวเกรียบ
General subdivision กุ้ง.
9 (RLIN) 149466
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name นงนุช รักสกุลไทย.
9 (RLIN) 22717
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ดวงเดือน กุลวิลัย.
9 (RLIN) 55966
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 28, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2541) 125-132
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.