ความปลอดภัยของการใช้น้ำมันในการทอดอาหาร / (Record no. 56236)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01333 ab a2200181 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000057920 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2541 th 0 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702082120 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702082020 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192306 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192030 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201912 |
-- | VLOAD |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | ก3026 |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Subordinate unit | โครงการเผยแพร่ความรู้และผลงานทางวิชาการผ่านสื่อหนังสือพิมพ์. |
9 (RLIN) | 26314 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ความปลอดภัยของการใช้น้ำมันในการทอดอาหาร / |
Statement of responsibility, etc. | โครงการเผยแพร่ความรู้และผลงานทางวิชาการผ่านสื่อหนังสือพิมพ์ มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | น้ำมันทอดอาหารใช้แล้ว |
General subdivision | แง่อนามัย. |
9 (RLIN) | 56606 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | เดลินิวส์ |
Related parts | ฉ. 17,946 (1 ธ.ค. 2541) 1 |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c3026.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c3026.pdf</a> |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.