ความปลอดภัยของการใช้น้ำมันในการทอดอาหาร / (Record no. 56236)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01333 ab a2200181 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000057920
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2541 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702082120
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702082020
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192306
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192030
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201912
-- VLOAD
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ก3026
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Subordinate unit โครงการเผยแพร่ความรู้และผลงานทางวิชาการผ่านสื่อหนังสือพิมพ์.
9 (RLIN) 26314
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ความปลอดภัยของการใช้น้ำมันในการทอดอาหาร /
Statement of responsibility, etc. โครงการเผยแพร่ความรู้และผลงานทางวิชาการผ่านสื่อหนังสือพิมพ์ มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element น้ำมันทอดอาหารใช้แล้ว
General subdivision แง่อนามัย.
9 (RLIN) 56606
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เดลินิวส์
Related parts ฉ. 17,946 (1 ธ.ค. 2541) 1
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c3026.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c3026.pdf</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.