ศักยภาพการก่อกลายพันธุ์ของซุปไก่สกัดต่าง ๆ ที่ขายในประเทศไทยที่ทำปฏิริยากับเกลือในไตรท์ในสภาวะเป็นกรด / (Record no. 57000)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01096 ab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000058689
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2539 th 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0058-75360
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702082127
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702082028
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192314
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192037
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201919
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name กนกวรรณ พีระวงศ์.
9 (RLIN) 57302
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ศักยภาพการก่อกลายพันธุ์ของซุปไก่สกัดต่าง ๆ ที่ขายในประเทศไทยที่ทำปฏิริยากับเกลือในไตรท์ในสภาวะเป็นกรด /
Statement of responsibility, etc. กนกวรรณ พีระวงศ์, แก้ว กังสดาลอำไพ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ซุปไก่สกัด
General subdivision สาระสังเขป.
9 (RLIN) 57303
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name แก้ว กังสดาลอำไพ.
9 (RLIN) 32887
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 26, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2539) 295
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.