การลดรสขมและรสเปรี้ยวในน้ำส้มเขียวหวานโดยใช้เปลือกไข่ / (Record no. 57123)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01134 ab a2200181 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000058812
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2540 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090357
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090218
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611261423
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611220139
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201920
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ณัฎฐา เลาหกุลจิตต์.
9 (RLIN) 57433
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การลดรสขมและรสเปรี้ยวในน้ำส้มเขียวหวานโดยใช้เปลือกไข่ /
Statement of responsibility, etc. ณัฏฐา เลาหกุลจิตต์, ปราณี อ่านเปรื่อง, สุหร่าย สายศร
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element น้ำส้ม
General subdivision รสขม
-- วิจัย.
9 (RLIN) 37074
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element เปลือกไข่
General subdivision การใช้ประโยชน์.
9 (RLIN) 8230
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ปราณี อ่านเปรื่อง.
9 (RLIN) 21705
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สุหร่าย สายศร.
9 (RLIN) 30553
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 27, 3 (ก.ค.-ก.ย. 2540) 175-191
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.