การลดรสขมและรสเปรี้ยวในน้ำส้มเขียวหวานโดยใช้เปลือกไข่ / (Record no. 57123)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01134 ab a2200181 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000058812 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2540 th 0 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090357 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702090218 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611261423 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611220139 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201920 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ณัฎฐา เลาหกุลจิตต์. |
9 (RLIN) | 57433 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การลดรสขมและรสเปรี้ยวในน้ำส้มเขียวหวานโดยใช้เปลือกไข่ / |
Statement of responsibility, etc. | ณัฏฐา เลาหกุลจิตต์, ปราณี อ่านเปรื่อง, สุหร่าย สายศร |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | น้ำส้ม |
General subdivision | รสขม |
-- | วิจัย. |
9 (RLIN) | 37074 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เปลือกไข่ |
General subdivision | การใช้ประโยชน์. |
9 (RLIN) | 8230 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ปราณี อ่านเปรื่อง. |
9 (RLIN) | 21705 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | สุหร่าย สายศร. |
9 (RLIN) | 30553 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 27, 3 (ก.ค.-ก.ย. 2540) 175-191 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.