ปัจจัยที่มีผลต่อเสถียรภาพของแอนโธไซยานินส์ / (Record no. 77092)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01057 ab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000078945
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2545 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090921
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090301
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122342
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510092347
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202239
-- VLOAD
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ก4419
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Subordinate unit ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ.
9 (RLIN) 198727
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ปัจจัยที่มีผลต่อเสถียรภาพของแอนโธไซยานินส์ /
Statement of responsibility, etc. ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แอนโทไซยานิน.
9 (RLIN) 3681
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เดลินิวส์
Related parts ฉ. 19,209 (17 พ.ค. 2545) 1
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c4419.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c4419.pdf</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.