การวิเคราะห์ลักษณะเนื้อสัมผัสของผลิตภัณฑ์อาหารเส้นเพื่อการควบคุมคุณภาพ / (Record no. 81023)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00880 ab a2200145 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000082924
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2545 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090143
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090022
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611211730
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611200336
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202322
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name วิภา สุโรจนะเมธากุล.
9 (RLIN) 41369
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การวิเคราะห์ลักษณะเนื้อสัมผัสของผลิตภัณฑ์อาหารเส้นเพื่อการควบคุมคุณภาพ /
Statement of responsibility, etc. วิภา สุโรจนะเมธากุล
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element พาสต้า
General subdivision การวิเคราะห์.
9 (RLIN) 7882
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 32, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2545) 86-91
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.