เลือกซื้อเนื้อหมูอย่างไร...ให้ปลอดภัยจากสารเร่งเนื้อแดง (Record no. 82381)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00836 ab a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000084302
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2546 tha 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0084-51260
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090201
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090038
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611211811
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122147
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202338
-- VLOAD
245 00 - TITLE STATEMENT
Title เลือกซื้อเนื้อหมูอย่างไร...ให้ปลอดภัยจากสารเร่งเนื้อแดง
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element สารเร่งเนื้อแดง.
9 (RLIN) 3933
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element เนื้อสุกร
General subdivision สารเร่งเนื้อแดง
-- แง่อนามัย.
9 (RLIN) 60739
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เกษตรกรรมธรรมชาติ
Related parts ฉ. 2/2546 : 36-37
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.