การทำความสะอาดและการฆ่าเชื้อในอุตสาหกรรมอาหาร / (Record no. 86267)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00944nab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000088309
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041124 2547 th 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0088-62460
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090249
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090120
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611212035
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122222
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200411241501
-- staff
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name นภาพร เชี่ยวชาญ.
9 (RLIN) 81589
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การทำความสะอาดและการฆ่าเชื้อในอุตสาหกรรมอาหาร /
Statement of responsibility, etc. นภาพร เชี่ยวชาญ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อุตสาหกรรมอาหาร
General subdivision สุขวิทยา.
9 (RLIN) 6727
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อุตสาหกรรมอาหาร
General subdivision การฆ่าเชื้อ.
9 (RLIN) 81795
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารจาร์พา
Related parts 10, 75 (พ.ย.-ธ.ค. 2546) 35-39
International Standard Serial Number 0858-9895
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.