ผลิตผลที่ทำได้จากสับปะรด ตอนที่ 2 / (Record no. 87209)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01107nab a2200181 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000089267 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 050217 2504 th 000 00tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090313 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702090139 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611212208 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611122238 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200502171601 |
-- | samrual |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กรมวิทยาศาสตร์ |
Subordinate unit | กองวิทยาศาสตร์ชีวภาพ |
9 (RLIN) | 82218 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลิตผลที่ทำได้จากสับปะรด ตอนที่ 2 / |
Statement of responsibility, etc. | กองวิทยาศาสตร์ชีวภาพ กรมวิทยาศาสตร์ |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | น้ำส้มสายชู |
General subdivision | สับปะรด. |
9 (RLIN) | 20958 |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ไวน์ |
General subdivision | สับปะรด. |
9 (RLIN) | 62895 |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | น้ำสับปะรด. |
9 (RLIN) | 1575 |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | สับปะรด |
General subdivision | ผลิตภัณฑ์. |
9 (RLIN) | 148783 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วิทยาศาสตร์สำหรับประชาชน |
Related parts | ครั้งที่ 119 (10 ส.ค. 2504) 1-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.