การวิเคราะห์วัตถุดิบที่ใช้ในการผลิตหมากฝรั่ง / (Record no. 88000)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01256nab a2200157 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000090079 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 050517 2546 th 000 00tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090330 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702090153 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611212315 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611122248 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200505171533 |
-- | kularb |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กรมวิทยาศาสตร์บริการ |
Subordinate unit | โครงการฟิสิกส์และวิศวกรรม |
-- | กลุ่มงานเทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ 1 |
9 (RLIN) | 83786 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การวิเคราะห์วัตถุดิบที่ใช้ในการผลิตหมากฝรั่ง / |
Statement of responsibility, etc. | กลุ่มงานเทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ 1 โครงการฟิสิกส์และวิศวกรรม กรมวิทยาศาสตร์บริการ |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | JC2005 D09 M01 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | หมากฝรั่ง |
General subdivision | วัตถุดิบ |
-- | ผลวิเคราะห์. |
9 (RLIN) | 83803 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | รายงานกิจกรรมกรมวิทยาศาสตร์บริการ |
Related parts | ฉ. 61 (2546) 153-154 |
International Standard Serial Number | 0857-7625 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.