การวิเคราะห์วัตถุดิบที่ใช้ในการผลิตหมากฝรั่ง / (Record no. 88000)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01256nab a2200157 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000090079
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 050517 2546 th 000 00tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090330
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090153
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611212315
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122248
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200505171533
-- kularb
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element กรมวิทยาศาสตร์บริการ
Subordinate unit โครงการฟิสิกส์และวิศวกรรม
-- กลุ่มงานเทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ 1
9 (RLIN) 83786
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การวิเคราะห์วัตถุดิบที่ใช้ในการผลิตหมากฝรั่ง /
Statement of responsibility, etc. กลุ่มงานเทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ 1 โครงการฟิสิกส์และวิศวกรรม กรมวิทยาศาสตร์บริการ
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note JC2005 D09 M01
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element หมากฝรั่ง
General subdivision วัตถุดิบ
-- ผลวิเคราะห์.
9 (RLIN) 83803
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title รายงานกิจกรรมกรมวิทยาศาสตร์บริการ
Related parts ฉ. 61 (2546) 153-154
International Standard Serial Number 0857-7625
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.