ปัจจัยที่มีผลต่อการทำแห้งฟักทองด้วยวิธีออสโมซิส / (Record no. 90769)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00877nab a2200157 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000092903 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 051230 2544 th 000 00tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090241 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611261645 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611122327 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100132 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200512301334 |
-- | samrual |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | วนิดา สระทองคำ |
9 (RLIN) | 86593 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ปัจจัยที่มีผลต่อการทำแห้งฟักทองด้วยวิธีออสโมซิส / |
Statement of responsibility, etc. | วนิดา สระทองคำ, ปราณี อ่านเปรื่อง |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ฟักทองแห้ง. |
9 (RLIN) | 73948 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ปราณี อ่านเปรื่อง |
9 (RLIN) | 21705 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 31, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2544) 279-288 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.