ความคงตัวของผลิตภัณฑ์ขนมไทยจากข้าวต่อการแช่แข็งและการละลาย (Record no. 91039)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00683nab a2200145 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000093192
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 060113 2547 th 000 00tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090244
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611261709
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122329
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100134
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200601130949
-- samrual
245 00 - TITLE STATEMENT
Title ความคงตัวของผลิตภัณฑ์ขนมไทยจากข้าวต่อการแช่แข็งและการละลาย
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2006 M05 D01
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ขนม.
9 (RLIN) 1236
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 34, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2547) 316
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.