ชนิดและคุณภาพของสัปปะรดกระป๋อง / (Record no. 95742)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01285nab a2200205 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000097934 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 070109 2536 th 00 0tha |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0023-82760 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | (VRT)vtls000023705 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090956 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702090354 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611130028 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100212 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200701041844 |
-- | areeya |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | ก2152 |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์. |
Subordinate unit | โครงการเผยแพร่ความรู้และผลงานทางวิชาการผ่านสื่อสารมวลชน. |
9 (RLIN) | 32204 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ชนิดและคุณภาพของสัปปะรดกระป๋อง / |
Statement of responsibility, etc. | โครงการเผยแพร่ความรู้และผลงานทางวิชาการผ่านสื่อสารมวลชน มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | สับปะรดกระป๋อง. |
9 (RLIN) | 154 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | เดลินิวส์ |
Related parts | ฉ. 16,037 (9 ก.ย. 2536) 1-2 |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c2152.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c2152.pdf</a> |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.