Normal view MARC view
  • ไส้กรอก

Entry Topical Term

Number of records used in: 2

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 112455

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field:

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20180716155544.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 180716|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency:
  • Transcribing agency:

150 ## - HEADING--TOPICAL TERM

  • Topical term or geographic name entry element: ไส้กรอก
  • General subdivision: ไนไตรต์
  • General subdivision: การวิเคราะห์.

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: ()117203: กฤษฎา เวทีวุฒาจารย์ 105301, การวิเคราะห์ปริมาณไนเตรทและไนไตรท์ในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกด้วยเทคนิคไอออนโครมาโทกราฟี /