Normal view
MARC view
- ไส้กรอก
Entry Topical Term
001 - CONTROL NUMBER
- control field: 112455
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
- control field:
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
- control field: 20180716155544.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS
- fixed length control field: 180716|| aca||aabn | a|a d
040 ## - CATALOGING SOURCE
- Original cataloging agency:
- Transcribing agency:
150 ## - HEADING--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: ไส้กรอก
- General subdivision: ไนไตรต์
- General subdivision: การวิเคราะห์.
670 ## - SOURCE DATA FOUND
- Source citation: Work cat.: ()117203: กฤษฎา เวทีวุฒาจารย์ 105301, การวิเคราะห์ปริมาณไนเตรทและไนไตรท์ในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกด้วยเทคนิคไอออนโครมาโทกราฟี /