Normal view MARC view
  • มหาวิทยาลัยราชภัฏศรีสะเกษ

Entry Corporate Name

Number of records used in: 1

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 176681

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field:

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20210308094951.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 210308|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency:
  • Transcribing agency:

110 ## - HEADING--CORPORATE NAME

  • Corporate name or jurisdiction name as entry element: มหาวิทยาลัยราชภัฏศรีสะเกษ
  • Subordinate unit: คณะศิลปศาสตร์ และวิทยาศาสตร์
  • General subdivision: วิจัย

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: (): ธนวรรณ อวยศักดิ์ไชยงค์ 176680, สภาวะที่เหมาะสมในการผลิตผงชงดื่มจากผลหม่อนโดยกระบวนการอบแห้งแบบโฟม-แมท Optimum conditions of instant mulberry (Murus alba L.) powder production by foam-mat drying