Normal view MARC view
  • อาหารแปรรูป

Entry Topical Term

Number of records used in: 1

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 200387

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field:

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20210323143600.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 210323|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency:
  • Transcribing agency:

150 ## - HEADING--TOPICAL TERM

  • Topical term or geographic name entry element: อาหารแปรรูป

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: ()152590: ธนวรรณ อวยศักดิ์ไชยงค์. 176680, สภาวะที่เหมาะสมในการผลิตผงชงดื่มจากผลหม่อนโดยกระบวนการอบแห้งแบบโฟม-แมท Optimum conditions of instant mulberry (Murus alba L.) powder production by foam-mat drying