000 | 01305nab a2200253 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000108878 | ||
008 | 090116c2008 mr1 0 0eng d | ||
038 | _a192 | ||
039 | 9 |
_a201702091153 _bVLOAD _c201611140930 _dVLOAD _c201611130306 _dVLOAD _c201510100335 _dVLOAD _y200901161354 _zthitiporn |
|
099 | _aIF 137 (54) | ||
100 | 1 |
_aShao, Yongni _9102099 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDose detection of radiated rice by infrared spectroscopy and chemometrics / _cYongni Shao, Yong He and Changqing Wu |
518 | _aYI2009 M02 D01 | ||
555 | _aRadiated food | ||
555 | _aข้าวอาบรังสี; อินฟราเรดสเปคโตรสโคปี; เคโมเมตริก | ||
650 | 0 |
_aRICE _xIF _972468 |
|
700 | 1 |
_aHe, Yong _998954 |
|
700 | 1 |
_aWu, Changqing _9102100 |
|
740 | 0 | _aการตรวจหาปริมาณรังสีที่ใช้ในข้าวอาบรังสีโดยใช้วิธีอินฟราเรดสเปคโตรสโคปีและเคโมเมตริก | |
773 |
_tJournal of Agricultural and Food Chemistry _g56 (11) 2008 : 3960-3965 _x0021-8561 |
||
856 |
_uhttp://lib3.dss.go.th/fulltext/abstract/2552_2/2_24_2552.pdf _2http _nAbstract |
||
942 | _cINFOR | ||
999 |
_c106636 _d106636 |