000 | 01945nab a2200217 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000123037 | ||
008 | 110503 2553 th 000 0 tha d | ||
039 | 9 |
_a201702091310 _bVLOAD _c201611141113 _dVLOAD _c201510100513 _dVLOAD _c201507081520 _dKriangsak _y201105031309 _zmarisa |
|
100 | 0 |
_aพชร แกล้วกล้า _9110321 |
|
245 | 1 | 0 |
_aกินเส้นใหญ่ ระวังไตพัง / _cพชร แกล้วกล้า |
518 | _aYJ2011 M12 | ||
520 | _aMechanisms to develop to monitor food safety project of consumer has collect 5 sample of noodles such as big stripe rice noodles, noodles, rice noodles, egg noodle and rice vermicelli from 8 fresh markets such as Bangkok, Samut Songkhram, Khon Kaen, Maha Sarakham, Chiang Mai, Phayao, Songkhla and Satun tested for contaminants in food preservatives and food coloring groups including detect toxic substances from aflatoxin fungal in dried noodles and microbiological testing in fresh noodles to find the total microbial contamination, E.coli bacteria and Salmonella bacteria. It's also shown table of sample analysis of various noodles including advice to buy for health safety. | ||
650 | 4 |
_aเส้นเล็ก _xสารปนเปื้อน _xผลวิเคราะห์. _9116101 |
|
650 | 4 |
_aเส้นใหญ่ _xสารปนเปื้อน _xผลวิเคราะห์. _9116102 |
|
650 | 4 |
_aเส้นหมี่ _xสารปนเปื้อน _xผลวิเคราะห์. _9116103 |
|
650 | 4 |
_aบะหมี่ _xสารปนเปื้อน _xผลวิเคราะห์. _9116104 |
|
650 | 4 |
_aก๋วยเตี๋ยว _xสารปนเปื้อน _xผลวิเคราะห์. _9116105 |
|
773 |
_tฉลาดซื้อ _g17, 115 (ก.ย. 2553) 17-26 _x0858-9461 |
||
942 | _cSERIALS | ||
999 |
_c120727 _d120727 |