000 01945nab a2200217 a 4500
001 000123037
008 110503 2553 th 000 0 tha d
039 9 _a201702091310
_bVLOAD
_c201611141113
_dVLOAD
_c201510100513
_dVLOAD
_c201507081520
_dKriangsak
_y201105031309
_zmarisa
100 0 _aพชร แกล้วกล้า
_9110321
245 1 0 _aกินเส้นใหญ่ ระวังไตพัง /
_cพชร แกล้วกล้า
518 _aYJ2011 M12
520 _aMechanisms to develop to monitor food safety project of consumer has collect 5 sample of noodles such as big stripe rice noodles, noodles, rice noodles, egg noodle and rice vermicelli from 8 fresh markets such as Bangkok, Samut Songkhram, Khon Kaen, Maha Sarakham, Chiang Mai, Phayao, Songkhla and Satun tested for contaminants in food preservatives and food coloring groups including detect toxic substances from aflatoxin fungal in dried noodles and microbiological testing in fresh noodles to find the total microbial contamination, E.coli bacteria and Salmonella bacteria. It's also shown table of sample analysis of various noodles including advice to buy for health safety.
650 4 _aเส้นเล็ก
_xสารปนเปื้อน
_xผลวิเคราะห์.
_9116101
650 4 _aเส้นใหญ่
_xสารปนเปื้อน
_xผลวิเคราะห์.
_9116102
650 4 _aเส้นหมี่
_xสารปนเปื้อน
_xผลวิเคราะห์.
_9116103
650 4 _aบะหมี่
_xสารปนเปื้อน
_xผลวิเคราะห์.
_9116104
650 4 _aก๋วยเตี๋ยว
_xสารปนเปื้อน
_xผลวิเคราะห์.
_9116105
773 _tฉลาดซื้อ
_g17, 115 (ก.ย. 2553) 17-26
_x0858-9461
942 _cSERIALS
999 _c120727
_d120727