000 | 01411nab a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000094230 | ||
008 | 060404c2006 mr1 0 0eng d | ||
038 | _a192 | ||
039 | 9 |
_a201702090921 _bVLOAD _c201702090301 _dVLOAD _c201611122342 _dVLOAD _c201510100142 _dVLOAD _y200604041136 _zthitiporn |
|
099 | _aIF 34 (40) | ||
100 | 1 |
_aPussemier, Luc _987823 |
|
245 | 1 | 0 |
_aChemical safety of conventionally and organically produced foodstuffs : _ba tentative comparison under Belgian conditions / _cLuc Pussemier ...[et al.] |
518 | _aYI2006 M04 D01 | ||
555 | _aสารปนเปื้อน; สารตกค้าง; การเกษตรแบบอินทรีย์; การเกษตรแบบดั้งเดิม | ||
555 | _aContamination; Conventional agriculture; Organic agriculture; Residue | ||
650 | 0 |
_aFOOD CONTAMINATION _xIF _987824 |
|
740 | 0 | _aความปลอดภัยด้านเคมีของอาหารที่ผลิตแบบดั้งเดิมและแบบอินทรีย์ : การเปรียบเทียบโดยประมาณตามสภาพในประเทศเบลเยี่ยม | |
773 |
_tFood Control _g17 (1) 2006 : 14-21 _x0956-7135 |
||
856 |
_uhttp://lib3.dss.go.th/fulltext/abstract/F2/F2_34.pdf _2http _nAbstract |
||
942 | _cINFOR | ||
999 |
_c92065 _d92065 |