Determination of the antibiotic chloramphenicol in meat and seafood products by liquid chromatography-electrospray ionization tandem mass spectrometry /


Mottier, Pascal.

Determination of the antibiotic chloramphenicol in meat and seafood products by liquid chromatography-electrospray ionization tandem mass spectrometry / Pascal Mottier ...[et al.]

Fish; Food analysis; LC-MC; Antibiotic; Chloramphenicol; Meat; Seafood; Liquid chromatography; Electrospray ionization tandem mass spectrometry ปลา; การวิเคราะห์อาหาร; ยาปฏิชีวนะ; คลอแรมเฟนิคอล; เนื้อ; อาหารทะเล; ลิควิดโครมาโทกราฟี; อิเล็กโทรสเปรย์ไออนไนเซชันแทนเดม แมสสเปกโทเมทรี


ANTIBIOTIC RESIDUES--IF

IF 34 (18)

Journal of Chromatography A 994 (1-2) 2003 : 75-84 0021-9673