Determination of the antibiotic chloramphenicol in meat and seafood products by liquid chromatography-electrospray ionization tandem mass spectrometry / Pascal Mottier ...[et al.]

By: Mottier, PascalCall Number: IF 34 (18) Material type: ArticleArticleSubject(s): ANTIBIOTIC RESIDUES -- IFOnline resources: Click here to access online In: Journal of Chromatography A 994 (1-2) 2003 : 75-84
No physical items for this record

Fish; Food analysis; LC-MC; Antibiotic; Chloramphenicol; Meat; Seafood; Liquid chromatography; Electrospray ionization tandem mass spectrometry

ปลา; การวิเคราะห์อาหาร; ยาปฏิชีวนะ; คลอแรมเฟนิคอล; เนื้อ; อาหารทะเล; ลิควิดโครมาโทกราฟี; อิเล็กโทรสเปรย์ไออนไนเซชันแทนเดม แมสสเปกโทเมทรี

There are no comments on this title.

to post a comment.