การศึกษาเรื่องปริมาณดีบุก [SN] ในผลิตภัณฑ์นมกระป๋องต่าง ๆ และเปรียบเทียบการเปลี่ยนแปลงของปริมาณดีบุกหลังจากเปิดกระป๋องแล้วและเก็บไว้ที่อุณหภูมิห้อง [30-33'ซ] กับที่เก็บไว้ในตู้เย็น [9-10'ซ] ในระยะเวลาเก็บต่าง ๆ กัน (Record no. 249)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01243nab a2200133 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000000258 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 25162517th 00 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702081127 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081104 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191313 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611181842 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201038 |
-- | VLOAD |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Title | การศึกษาเรื่องปริมาณดีบุก [SN] ในผลิตภัณฑ์นมกระป๋องต่าง ๆ และเปรียบเทียบการเปลี่ยนแปลงของปริมาณดีบุกหลังจากเปิดกระป๋องแล้วและเก็บไว้ที่อุณหภูมิห้อง [30-33'ซ] กับที่เก็บไว้ในตู้เย็น [9-10'ซ] ในระยะเวลาเก็บต่าง ๆ กัน |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | นมกระป๋อง |
General subdivision | สารมลพิษ |
-- | ดีบุก. |
9 (RLIN) | 20772 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | รายงานกิจกรรมของกรมวิทยาศาสตร์ กระทรวงอุตสาหกรรม |
Related parts | ฉ. 33 (ต.ค. 2516-ก.ย. 2517) 42-44 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.