ผลของกระเทียมที่มีต่อคุณภาพของขนมปัง / (Record no. 65710)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00933 ab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000067478
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2542 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090924
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090306
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122346
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510092241
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202045
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อัญชัน ปุณหะหิรัณย์.
9 (RLIN) 64390
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลของกระเทียมที่มีต่อคุณภาพของขนมปัง /
Statement of responsibility, etc. อัญชัน ปุณหะหิรัณย์ และ อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ขนมปัง.
9 (RLIN) 1238
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element กระเทียม.
9 (RLIN) 149412
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ.
9 (RLIN) 41149
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสาร มกค.
Related parts 19, 3 (ก.ย.-ธ.ค. 2542) 29-36
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.