การหมักโกโก้ IV : การประเมินคุณภาพทางเคมีและประสาทสัมผัสของโกโก้หมักด้วยกล้าเชื้อผสม / (Record no. 67002)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00921 ab a2200145 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000068780
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2540 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090246
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611261722
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122331
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510092249
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202059
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อรพิน ภูมิภมร.
9 (RLIN) 21405
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การหมักโกโก้ IV : การประเมินคุณภาพทางเคมีและประสาทสัมผัสของโกโก้หมักด้วยกล้าเชื้อผสม /
Statement of responsibility, etc. อรพิน ภูมิภมร และคนอื่น ๆ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element โกโก้
General subdivision วิจัย.
9 (RLIN) 58765
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วิทยาสารเกษตรศาสตร์
Related parts 31, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2540) 419-428
International Standard Serial Number 0075-5192
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.