การศึกษาการทำขนมปังจากแป้งข้าวฟ่างเบื้องต้น / (Record no. 7943)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00760nab a2200145 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000008273
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2516 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081236
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081204
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191424
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181933
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201150
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name บุญชู ตันชัชวาล.
9 (RLIN) 27660
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การศึกษาการทำขนมปังจากแป้งข้าวฟ่างเบื้องต้น /
Statement of responsibility, etc. บุญชู ตันชัชวาล.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ขนมปัง.
9 (RLIN) 1238
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารวิทยาศาสตร์การอาหาร
Related parts 6, 1 (2516) 59-66
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.