การวิเคราะห์อาหารด้วยเทคนิครีโอโลยี (ตอนที่ 1) / (Record no. 88696)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00914nab a2200169 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000090796
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 050711 2546 th 000 00tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090346
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090206
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611261301
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611220025
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200507111404
-- samrual
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name นิสภา ศีตะปันย์
9 (RLIN) 84520
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การวิเคราะห์อาหารด้วยเทคนิครีโอโลยี (ตอนที่ 1) /
Statement of responsibility, etc. นิสภา ศีตะปันย์
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ของไหล.
9 (RLIN) 150358
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ของแข็ง.
9 (RLIN) 148839
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element เทคนิคการวิเคราะห์
General subdivision รีโอโลยี.
9 (RLIN) 84521
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เทคโนโลยีวัสดุ
Related parts ฉ. 32 (ก.ค.-ก.ย. 2546) 24-28
International Standard Serial Number 0859-1695
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.