การวิเคราะห์อาหารด้วยเทคนิครีโอโลยี (ตอนที่ 1) / (Record no. 88696)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00914nab a2200169 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000090796 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 050711 2546 th 000 00tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090346 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702090206 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611261301 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611220025 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200507111404 |
-- | samrual |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | นิสภา ศีตะปันย์ |
9 (RLIN) | 84520 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การวิเคราะห์อาหารด้วยเทคนิครีโอโลยี (ตอนที่ 1) / |
Statement of responsibility, etc. | นิสภา ศีตะปันย์ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ของไหล. |
9 (RLIN) | 150358 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ของแข็ง. |
9 (RLIN) | 148839 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เทคนิคการวิเคราะห์ |
General subdivision | รีโอโลยี. |
9 (RLIN) | 84521 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | เทคโนโลยีวัสดุ |
Related parts | ฉ. 32 (ก.ค.-ก.ย. 2546) 24-28 |
International Standard Serial Number | 0859-1695 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.