Normal view MARC view
  • มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลตะวันออก

Entry Corporate Name

Number of records used in: 2

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 172393

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field:

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20201221085717.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 201221|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency:
  • Transcribing agency:

110 ## - HEADING--CORPORATE NAME

  • Corporate name or jurisdiction name as entry element: มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลตะวันออก
  • Subordinate unit: คณะเทคโนโลยีอุตสาหกรรมการเกษตร
  • General subdivision: วิจัย

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: ()152180: ทองจวน คุณพุทธิรพี. 172392, ผลของระยะเวลาอบแห้งเยือกแข็งและอุณหภูมิในการคืนตัวต่อคุณภาพของสละแช่อิ่ม Effect s of freeze drying time and water rehydration temperature on product quality of crystallized salacca.