Normal view MARC view
  • จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย

Entry Corporate Name

Number of records used in: 5

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 173175

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field:

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20210113160839.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 210113|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency:
  • Transcribing agency:

110 ## - HEADING--CORPORATE NAME

  • Corporate name or jurisdiction name as entry element: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
  • Subordinate unit: คณะวิทยาศาสตร์
  • General subdivision: วิจัย

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: (): กรคณา ธนารุ่งโรจน์. 173174, การเสริมความเค็มด้วยกลิ่นเพื่อลดโซเดียมในอาหารOdour-Induced Saltiness Enhancement (OISE)for SodiumReduction in Foods