Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
Testing for sustainable preservatives /
Normal view
MARC view
ISBD view
Testing for sustainable preservatives /
Adam P. Byrne ...[et al.]
By:
Byrne, Adam P
Call Number:
IF 100 (395)
Material type:
Article
Subject(s):
PRESERVATIVES -- IF
In:
HAPPI (Household & Personal Products Industry)
53 (1) 2016 : 42-45
Holdings
( 0 )
Title notes ( 1 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
YI2016 M10
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Browse results
Close
Previous
Back to results
Next
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1
การใช้แป้งลูกเดือยในการทำขนมจีน /
by ศิริพร ฉันทนา.
2
ขนมจีน /
by ณรงค์ นิยมวิทย์
3
อาหารเส้น
4
คุณลักษณะทางเคมีและกายภาพของข้าวหักที่ใช้ในการทำขนมจีน /
by พัชรี โสธนาสมบูรณ์.
5
การผลิตแป้งข้าวผสมเพื่อใช้ในอุตสาหกรรมอาหารเส้น /
by อรอนงค์ นัยวิกุล.
6
ขนมจีนสดและขนมจีนอบแห้ง
7
ขนมจีนแป้งหมักสูตรโบราณที่สระแก้ว
8
การทำลายจุลินทรีย์ในขนมจีน
9
ขนมจีนแป้งหมัก /
10
สารกันบูดในเส้นขนมจีน ภาค 2
11
เชื้อก่อโรคในขนมจีน
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.