Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
สมบัติทางเคมีกายภาพและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของแป้งมันม่วงญี่ปุ่น ที่ผ่านการดัดแปรด้วยกรดและความร้อน /
Normal view
MARC view
ISBD view
สมบัติทางเคมีกายภาพและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของแป้งมันม่วงญี่ปุ่น ที่ผ่านการดัดแปรด้วยกรดและความร้อน /
ปนิดา เรืองสุขสุด และวิภาวดี พันธ์หนองหว้า.
By:
ปนิดา เรืองสุขสุด
Contributor(s):
วิภาวดี พันธ์หนองหว้า
Material type:
Article
Subject(s):
อาหาร
|
มันเทศ
|
พืชให้แป้ง
|
แป้งทำอาหาร
|
อนุมูลอิสระ
|
แอนติออกซิแดนท์
|
Antioxidants
Online resources:
Click here to access online
In:
วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี
24, 2 (พ.ค.-ส.ค. 2565) 72-80
Holdings
( 0 )
Title notes ( 1 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
YJ2023 M01
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.