Skip to main content
Science Library DSS
Your cart is empty.
Cart
Databases
Books & Serials
Journal Indexing
Archives
Languages
ภาษาไทย
English
Search history
Clear
Library catalog
Title
Author
Subject
ISBN
ISSN
Series
Call number
ARTICLES
BOOK/JOURNAL
Advanced search
Authority search
Subject cloud
Log in to your account
×
Login:
Password:
Home
Details for:
การศึกษาชนิดของปริมาณแป้งที่เหมาะสมในการผลิตเต้าหู้ซูริมิ /
Normal view
MARC view
ISBD view
การศึกษาชนิดของปริมาณแป้งที่เหมาะสมในการผลิตเต้าหู้ซูริมิ /
วรางคณา สมพงษ์
By:
วรางคณา สมพงษ์
Material type:
Article
Subject(s):
ซูริมิ
In:
วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์
12, 2 (พ.ค.-ส.ค. 2547) 24-33
Holdings
( 0 )
Comments ( 0 )
No physical items for this record
There are no comments on this title.
Log in to your account
to post a comment.
Browse results
Close
Previous
Back to results
Next
1
2
3
4
5
1
นวัตกรรม "เครื่องมือตรวจสอบความหอมของข้าวแบบพกพา" /
2
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมปังจากรำข้าวไรซ์เบอร์รี่
by แสงแข สพันธุพงศ์.
3
การประเมินค่าดัชนีน้ำตาลของข้าว กข43 และผลิตภัณฑ์ด้วยเทคนิคการเลียนแบบการย่อยของน้ำตาล Evaluation of the glycemic index of RD43-Rice, and its products by means of in vitro glucose digestion mimic techniques
by ธาริณี นิลกําแหง.
4
การประเมินฤทธิ์ทางชีวภาพของสารสกัดข้าวกล้องงอกสังข์หยดที่แช่ในสารสกัดใบเตย Evaluation of the biological activities of sung yod germinated brown rice extract soaking in pandanus leaf extract
by ชุติมา แก้วพิบูลย์.
5
ผลของความเค็มต่อปริมาณสารประกอบฟีนอลิกและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของข้าวกล้องงอก Effect of salt stress on phenolic contents and antioxidant activity of germinated brown rice
by ชุติมา แก้วพิบูลย์.
Print
Add to your cart
(remove)
Suggest for purchase
Save record
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
More searches
Search for this title in:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exporting to Dublin Core...
×
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Share
There are no comments on this title.