ฟลาวร์ผสม ปริมาณน้ำ และเวลาผสมที่เหมาะสมของโดสำหรับของอาหารอบกรอบที่มีโปรตีนหัวปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ / (Record no. 103918)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01490nab a2200193 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000106151
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 080820 2550 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091105
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130202
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100315
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 200812241432
Level of effort used to assign classification janyaporn
-- 200808201151
-- sittipong
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
9 (RLIN) 29561
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ฟลาวร์ผสม ปริมาณน้ำ และเวลาผสมที่เหมาะสมของโดสำหรับของอาหารอบกรอบที่มีโปรตีนหัวปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ /
Statement of responsibility, etc. เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล, ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ และ กฤตลักษณ์ ปะสะกวี
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2009 M01 D01
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหารขบเคี้ยว.
9 (RLIN) 1012
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element โด.
9 (RLIN) 151709
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name กฤตลักษณ์ ปะสะกวี
9 (RLIN) 99669
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
9 (RLIN) 89048
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารสงขลานครินทร์ ฉบับวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
Related parts 29, 6 (พ.ย.-ธ.ค. 2550) 1633-1644
International Standard Serial Number 0125-3395
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.