ฟลาวร์ผสม ปริมาณน้ำ และเวลาผสมที่เหมาะสมของโดสำหรับของอาหารอบกรอบที่มีโปรตีนหัวปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ / (Record no. 103918)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01490nab a2200193 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000106151 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 080820 2550 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091105 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611130202 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100315 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 200812241432 |
Level of effort used to assign classification | janyaporn |
-- | 200808201151 |
-- | sittipong |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล |
9 (RLIN) | 29561 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ฟลาวร์ผสม ปริมาณน้ำ และเวลาผสมที่เหมาะสมของโดสำหรับของอาหารอบกรอบที่มีโปรตีนหัวปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ / |
Statement of responsibility, etc. | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล, ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ และ กฤตลักษณ์ ปะสะกวี |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2009 M01 D01 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | อาหารขบเคี้ยว. |
9 (RLIN) | 1012 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | โด. |
9 (RLIN) | 151709 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | กฤตลักษณ์ ปะสะกวี |
9 (RLIN) | 99669 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ |
9 (RLIN) | 89048 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารสงขลานครินทร์ ฉบับวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี |
Related parts | 29, 6 (พ.ย.-ธ.ค. 2550) 1633-1644 |
International Standard Serial Number | 0125-3395 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.