การใช้แป้งมันเทศทดแทนแป้งสาลีบางส่วนในผลิตภัณฑ์ขนมปัง / (Record no. 106849)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01026nab a2200169 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000109091
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 090218 2534 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091121
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130223
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100336
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 200912291854
Level of effort used to assign classification areeya
-- 200902181124
-- sittipong
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name วรรณา ตุลยธัญ
9 (RLIN) 24648
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การใช้แป้งมันเทศทดแทนแป้งสาลีบางส่วนในผลิตภัณฑ์ขนมปัง /
Statement of responsibility, etc. วรรณา ตุลยธัญ, พรสิน แซ่โกว และ ภรณี ลิมปิสุต
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element แป้งมันเทศ.
9 (RLIN) 12449
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name พรสิน แซ่โกว
9 (RLIN) 102331
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ภรณี ลิมปิสุต
9 (RLIN) 102332
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
Related parts 6, 3 (ก.ย.-ธ.ค. 2534) 61-66
International Standard Serial Number 0857-2380
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.