ผลของอุณหภูมิและความเร็วลมร้อนต่อคุณภาพทางกายภาพและประสาทสัมผัสของผลิตภัณฑ์วุ้นเส้น / (Record no. 107607)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00963nab a2200157 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000109850
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 090327 2550 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091126
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130230
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100341
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 200908251153
Level of effort used to assign classification sittipong
-- 200903271627
-- sittipong
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name พรรณจิรา วงศ์สวัสดิ์
9 (RLIN) 76056
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลของอุณหภูมิและความเร็วลมร้อนต่อคุณภาพทางกายภาพและประสาทสัมผัสของผลิตภัณฑ์วุ้นเส้น /
Statement of responsibility, etc. พรรณจิรา วงศ์สวัสดิ์
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2009 M09
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element วุ้นเส้น
General subdivision ผลวิเคราะห์.
9 (RLIN) 80464
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 37, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2550) 93-104
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.