การวิเคราะห์หาปริมาณโปรตีนในอาหารโดยเทคนิค Dumas combustion / (Record no. 110816)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01268nab a2200193 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000113081
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 091124 2552 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091151
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611140927
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130303
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100402
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200911241552
-- sittipong
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name มโนวิช เรืองดิษฐ์
9 (RLIN) 79837
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การวิเคราะห์หาปริมาณโปรตีนในอาหารโดยเทคนิค Dumas combustion /
Statement of responsibility, etc. มโนวิช เรืองดิษฐ์ และ ยุทธภูมิ สัมพันธารักษ์
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2010 M03
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision โปรตีน
-- การวิเคราะห์.
9 (RLIN) 106236
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element เทคนิคการวิเคราะห์
General subdivision ดิวแมสคอมบิสชัน.
9 (RLIN) 106237
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ยุทธภูมิ สัมพันธารักษ์
9 (RLIN) 89932
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารกรมวิทยาศาสตร์บริการ
Related parts 57, 181 (ก.ย. 2552) 13-16
International Standard Serial Number 0857-7617
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/dss_j/2552_52_181_P13-16.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/dss_j/2552_52_181_P13-16.pdf</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.