วิธีทางเลือกในการตรวจสอบจุลินทรีย์ในอาหารโดยวิธีการตรวจสอบการเปลี่ยนแปลงสมบัติการต้านและการนำกระแสไฟฟ้าของอาหาร / (Record no. 112939)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01326nab a2200169 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000115214
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 100310 2552 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091208
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611140949
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130327
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100418
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 201003101132
-- phungpayom
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ก10345
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Subordinate unit ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ
9 (RLIN) 150115
245 10 - TITLE STATEMENT
Title วิธีทางเลือกในการตรวจสอบจุลินทรีย์ในอาหารโดยวิธีการตรวจสอบการเปลี่ยนแปลงสมบัติการต้านและการนำกระแสไฟฟ้าของอาหาร /
Statement of responsibility, etc. ชมรมเทคโนโลยีทางอาหารและชีวภาพ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element จุลินทรีย์ในอาหาร
General subdivision การวิเคราะห์.
9 (RLIN) 12117
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เดลินิวส์
Related parts ฉ. 21,964 (1 ธ.ค. 2552) 23
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c10345.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/clipping/c10345.pdf</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.